Aktier i e-hälsa

Scandinavian e-health Institute arbetar under begreppet helhetshälsa där fysisk och psykisk hälsa är de två största faktorerna. Vårt största arbetsområde är att säkra terapiresultat. Just nu öppnar vi moduler för KBT behandling via Internet, Egenvård och självhjälp via mottagningar online. Vi expanderar just nu kraftigt och erbjuder alla våra kunder, nya som gamla att ingå i ett private placement program som vi kallar för Share.

"Share" är namnet på vårt aktiefördelningsprogram.

Vi ger bort 20% av kapitalet (1.000.000 aktier) i Itcanbeone i ett private placement program som gynnar dig som hjälper oss att få nya kunder.

Genom att tipsa andra om Base Camp, Double Peaks hälsobutik kan du få aktier i Itcanbedone AB som äger Double Peak och Base Camp.

Vad kan väl vara bättre än att hjälpa dig själv och andra att må bättre och som tack för hjälpen få ta del av 1.000.000 aktier i Itcanbedone.

Detta är en exklusiv rättighet för dig som hjälper oss att få nya kunder. Det finns inget annat sätt att få aktier i Itcanbedone just nu.

Doble Peak (med Base Camp) är ett helägt dotterbolag till Itcanbedone AB. Vi syftar till en börsintroduktion 2008 - 2010. Vi kommer successivt att delge finansiell information på denna sida och på en för aktieägarna inloggningsskyddad sida.

Vår målsättning är att med ett p/e tal på 10 kunna värdera varje aktie i Itcanbedone till 10 kr år 2007 och 50 - 60 kr år 2008.

Vi kallar programmet för "Share" och det är mycket enkelt och rättvist.

Det går till så här:

1. Du blir kund hos Double Peak. Det blir du genom att registrera dig och få ett ID och password samt att köpa någon av våra produkter eller tjänster.

2. Du rekommenderar en ny kund till oss som registrerar sig och som gör ett köp. Den person som du rekommenderat anger i fältet kommentarer "Rekommenderad av och så ditt namn" Vi följer upp det första köp som den rekommenderade kunden gör och matchar det mot ditt kundnummer.

3. Du får 10 aktier för varje ny kund som du rekommenderat och som köper något i Double Peaks Base Camp.

4. Vi uppgraderar vår aktiebok en gång i veckan (under helgen) och du kan följa ditt innehav och se förändringarna varje måndag.

5. Vi kommer att kora veckans, månadens och årets aktievinnare med spännande överraskningar

Det är alltid en risk med finansiella instrument och aktier. Värdet på dina aktier kan gå helt förlorade och Itcanbedone AB garanterar inte att värdet på aktierna stiger.

Välkommen som aktieägare i Itcanbededone AB

- The Scandinavian e-health institute -
Butiken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback